adidas superstar hero

Superstar predstavlja sve one koji se ne boje zauzeti se za nešto. One koji znaju kako promjena ne može nastati sama od sebe i koji vjeruju kako je za uvođenje promjena u svijetu potreban tim.

adidas superstar 2020

Od prvoga su dana legendarne shell-toe tenisice (prema prednjem dijelu koji podsjeća na školjku, eng. shell) predstavljale one koji su na svom polju djelovanja ključ uvođenja promjena.

jonah adidas superstar
adidas superstar

Filmaš Jonah Hill vjeruje u moć kreativne suradnje. Pogledajte kako se Jonah zauzima za uvođenje promjena.

UPOZNAJ TIM

Jedan tim. Beskrajne mogućnosti za uvođenje promjena.

adidas team image

Kerwin Frost neprestano se mijenja. Rođen je i odrastao u njujorškom Harlemu, i nosi brojne titule—zabavljač, komičar, voditelj i DJ. Istovremeno u vlastitom okruženju stvara supkulturu kul klinaca. Poznat je po svom opuštenom, ali otkačenom stilu, te činjenici da utječe na posljednje modne, glazbene i kulturne pojave.

Pročitaj više
adidas team image

Od dječje glumačke zvijezde do glasa generacije Z - Yara Shahidi mlada je „trostruka prijetnja“ koja vršnjacima daje snagu da svijet mijenjaju nabolje. Za nju tim predstavlja obitelj. Kći Afroamerikanke i Iranca, i zvijezda serije Grown-ish odrastala je u okruženju u kojem za ljubav ne postoje granice. Oduvijek je znala da istinski uspjeh nikada ne dolazi sam od sebe—za njega je potrebna zajednica.

Pročitaj više
adidas team image

Ako je išta postojano u nestalnoj areni e-sportova, onda je to prisutnost Tylera Blevinsa zvanog Ninja u vrhu streaming ljestvica. Na YouTubeu ima više od 22 milijuna pretplatnika, a na Instagramu ga prati više od 14,9 milijuna obožavatelja. Svoj uspjeh pripisuje neprekidnom trudu, a kada ne gamea prikuplja milijune za dobrotvorne svrhe i bori se protiv cyber bullyinga.

Pročitaj više
adidas team image

Svojim specifičnim stilom skejtanja Jenn Soto uspjela se nametnuti u svijetu skateboardinga, u kojem inače prevladavaju muškarci. Danas je uzor sljedećoj generaciji žena koje mijenjanju pravila igre. Vjeruje da uvijek trebaš igrati po svojim pravilima i u svom tempu, te smatra kako je otvorenost i suradnja s drugima ključ u iniciranju promjena.

Pročitaj više

Superstar je legenda urbane mode – kontura koja je svoje nasljeđe izgradila usporedo s generacijama koje su uvodile promjene diljem svijeta.

Popis dućana

close icon